Wat kosten hairextensions?

dec 31, 2023

De wens voor prachtig lang haar is universeel, maar als het gaat om de realisatie van die droom, spelen kosten vaak een cruciale rol. In deze blog nemen we een diepe duik in de wereld van hair extensions, onthullen we de factoren die de kosten beïnvloeden en geven we inzicht in wat je kunt verwachten bij het investeren in luxueus lang haar.

Verschillende soorten extensions:

Voordat we in de kosten duiken, is het belangrijk om te begrijpen dat er verschillende soorten extensions zijn. Van clip-ins tot tape-ins en van micro-ring extensions tot nanoring extensions, de keuzes zijn divers. Elk type heeft zijn eigen prijskaartje, afhankelijk van de gebruikte materialen, installatiemethoden en duurzaamheid.

Factoren die de kosten beïnvloeden:

  1. Type extensions: Zoals eerder genoemd, varieert de prijs sterk afhankelijk van het type extensions dat je kiest. Clip-ins zijn over het algemeen betaalbaarder dan methoden zoals nanoring extensions, die bekend staan om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling.
  2. Kwaliteit van het haar: Het gebruikte haarmateriaal speelt een grote rol in de kosten. Menselijk haar is vaak duurder dan synthetisch haar, maar het biedt een meer natuurlijke uitstraling en kan langer meegaan.
  3. Installatie en onderhoud: Sommige extension methoden vereisen professionele installatie, wat extra kosten met zich meebrengt. Daarnaast moet je rekening houden met onderhoudskosten en eventuele aanpassingen.
  4. Lengte en volume: De hoeveelheid haar die je nodig hebt, bepaalt ook de kosten. Langere lengtes en groter volume vereisen meer haar, wat de prijs kan verhogen.

Gemiddelde kosten per type extensions:

  1. Clip-in Extensions: Deze kunnen variëren van €40 tot €170, afhankelijk van de kwaliteit en lengte.
  2. Tape-in Extensions: De kosten voor tape-ins liggen doorgaans tussen €170 en €680, afhankelijk van het merk en de kwaliteit.
  3. Micro-ring of I-tip Extensions: Deze variëren van €250 tot €850, afhankelijk van het gebruikte haar en de lengte.
  4. Nanoring Extensions: Nanoring extensions, bekend om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, kunnen variëren van €240 tot €900 of meer, afhankelijk van de specificaties. Bij Extensions Zetten Breda werken wij ook met nanoring extensions. Echter ligt onze prijs veel lager dan de gemiddelde kosten voor een haarverlening en/of volume behandeling, doordat wij one eigen extensionlijn importeren kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden ten opzichte van anderen op de markt! Ben je benieuwd naar wat onze extensions voor jou kosten? Via onze handige prijsindicator krijg je gelijk een beeld van de kosten!

Conclusie:

Het verkrijgen van luxueus lang haar met extensions is een investering, en de kosten variëren sterk op basis van verschillende factoren. Het is cruciaal om je behoeften, budget en gewenste resultaten te overwegen bij het kiezen van het type extensions. Onthoud dat de juiste extensions niet alleen je uiterlijk kunnen transformeren, maar ook een duurzame investering kunnen zijn in je zelfvertrouwen en stijl. Weeg de kosten af tegen de voordelen en geniet van het prachtige haar waar je altijd al van hebt gedroomd. Maak hier een afspraak om tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding jouw haarverlenging te realiseren!

Wil je meer weten? Stuur ons dan een bericht

Neem contact met ons op

Wat wij alemaal doen

Blogs

& Nieuws

Wil jij alles weten over het laatste extensions ontwikkelingen, aboneer je dan op onze nieuwsbrief.

Afgebroken haar: tips!

Afgebroken haar: tips!

Afgebroken haar kan een echte nachtmerrie zijn voor wie droomt van weelderige, gezonde lokken. Gelukkig zijn er tal van...