Afgebroken haar: tips!

dec 12, 2023

Afgebroken haar kan een echte nachtmerrie zijn voor wie droomt van weelderige, gezonde lokken. Gelukkig zijn er tal van maatregelen die je kunt nemen om je haar te redden en weer de glans te geven die het verdient. In deze blog delen we effectieve tips tegen afgebroken haar en onthullen we een veilige en stijlvolle oplossing met nanoring extensions.

Tips tegen Afgebroken Haar:

  1. Vermijd Hitte: Overmatig gebruik van stylingtools zoals stijltangen en föhns kan bijdragen aan haarbreuk. Beperk de blootstelling aan hitte en laat je haar natuurlijk drogen wanneer mogelijk.
  2. Zachte Behandeling: Gebruik een brede kam om klitten voorzichtig uit te kammen, beginnend bij de uiteinden. Vermijd agressief borstelen, vooral als het haar nat is.
  3. Hydratatie is sleutel: Droog haar is kwetsbaar voor breuk. Gebruik regelmatig een diep hydraterend masker om je haar de nodige voeding te geven.
  4. Beperk chemische behandelingen: Overmatig verven, bleken of chemisch behandelen kan het haar verzwakken. Beperk deze behandelingen en geef je haar de tijd om te herstellen.
  5. Trim regelmatig: Regelmatige haarsnitten helpen gespleten haarpunten te voorkomen en bevorderen een gezonde haargroei.

De veilige oplossing met nanoring extensions:

Terwijl je werkt aan het herstellen van afgebroken haar, wil je misschien ook genieten van directe verbeteringen. Nanoring extensions bieden een veilige en elegante oplossing:

  1. Geen extra schade: Nanoring extensions hechten zich aan het haar zonder gebruik van hitte of lijm, wat betekent dat je jouw haar kunt verlengen zonder verdere schade.
  2. Bedekking voor afgebroken haar: De discrete ringetjes van nanoring extensions bedekken effectief afgebroken haar, waardoor je een volle, gezonde uitstraling krijgt.
  3. Langdurige resultaten: Nanoring extensions bieden niet alleen een directe oplossing, maar ook langdurige resultaten. Met de juiste zorg kunnen ze maandenlang meegaan.
  4. Natuurlijke look en comfortabel draagcomfort: De extensions zijn ontworpen voor een natuurlijke uitstraling en voelen comfortabel aan zonder zwaar te zijn.

Conclusie:

Het herstellen van afgebroken haar vergt tijd en geduld, maar met de juiste zorgmaatregelen kun je de gezondheid van je lokken herstellen. Voor wie snelle resultaten wil zonder verdere schade, bieden nanoring extensions de perfecte oplossing. Bedek afgebroken haar op een veilige en stijlvolle manier en geniet van prachtig haar dat straalt van gezondheid en vitaliteit.

Wil je meer weten? Stuur ons dan een bericht

Neem contact met ons op

Wat wij alemaal doen

Blogs

& Nieuws

Wil jij alles weten over het laatste extensions ontwikkelingen, aboneer je dan op onze nieuwsbrief.

Wat kosten hairextensions?

Wat kosten hairextensions?

De wens voor prachtig lang haar is universeel, maar als het gaat om de realisatie van die droom, spelen kosten vaak een cruciale...