Cursussen en opleidingen

Ben je geïnteresseerd in het leren zetten van extensions? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Extensions Zetten Breda bieden we een intensieve cursus aan waarin je in één dag de basisprincipes leert van het inzetten van nanoring extensions. Het mooie is dat je geen kappersachtergrond nodig hebt om deel te nemen aan onze cursus. Of je nu je eigen salon wilt starten of gewoon als hobby extensions wilt zetten, bij ons ben je van harte welkom om dit prachtige vak te leren!

Wat leer je precies op een cursusdag?

Op onze cursusdag behandelen we uitgebreid de volgende onderwerpen:

  • Theorie: Begrip van de basisprincipes.
  • Inzetten en verwijderen: Praktische vaardigheden van het plaatsen en verwijderen van nanoring extensions.
  • Praktijkoefening op model: Oefenen op een model onder begeleiding.
  • Kleurbepaling: Leren hoe je de juiste kleur kiest voor een natuurlijke uitstraling.
  • Snijden/modelleren: Vaardigheden voor het snijden en modelleren van extensions.

Certificaat en vervolgopleiding

Na afronding van de cursus ontvang je het certificaat “Basiscursus Nanoring Extensions Zetten”. Voor wie zich verder wil specialiseren, bieden wij ook een masterclass aan van enkele maanden. Hierin verdiep je je volledig in het vak en word je klaargestoomd om je eigen salon te starten. Tijdens de basiscursus ontvang je meer informatie over deze vervolgopleiding.

Praktische informatie

De cursus kost € 200,00 inclusief lunch voor de cursisten en BTW. Er is plaats voor maximaal 4 cursisten per cursusdag. Houd er rekening mee dat vanaf 1 januari 2024 de prijs van de cursus wordt verhoogd naar € 249,00.

 

Cursusdata:

  • Dinsdag 16 januari 2024
  • Woensdag 6 maart 2024

Aanmelden en contact

Aanmelden kan eenvoudig door een berichtje te sturen naar ons Whatsapp nummer. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de cursusdag. Ongeveer twee weken voor de cursus ontvang je verdere informatie, inclusief het theorieboek. Voor meer informatie kun je ons een WhatsApp-bericht sturen op 06 29093101.

Dompel jezelf onder in de wereld van extensions en zet de eerste stap naar een nieuwe vaardigheid of zelfs een carrière in de schoonheidsindustrie. Extensions Zetten Breda staat voor je klaar!