Luxury Gold

Nanoring Extensions

In onze salon werken we alleen met nanoring extensions. Een innovatieve methode waarbij veiligheid en gezondheid van het eigen haar voorop staat. Door ons hoogwaardige kwaliteit extensions zijn onze extensions her te gebruiken waardoor je langer plezier hebt van je haarlenging en/of volumebehandeling. Hieronder vertellen we je graag nog meer over onze eigen importlijn extensions die wij plaatsen bij Extensions zetten Breda!   

  • Flexibele openingstijden: Beschikbaar tijdens werkdagen, avonduren en weekenden, ideaal voor de hardwerkenden.
  • Professioneel team: Inzet van diverse en flexibele professionals voor hoogwaardige service.
  • Snelle afspraak mogelijkheid: Altijd op korte termijn een afspraak mogelijk, rekening houdend met de wensen van de klant.
  • Gespecialiseerd in extensions: Expertise in het zetten van hairextensions van hoge kwaliteit.
  • Klantgerichte service: De wens van de klant staat centraal – “gisteren dan vandaag” mentaliteit.

Over onze Luxury Gold extensions

Herkomst en kwaliteit van de extensions

Bij ons draait alles om exclusiviteit en kwaliteit. Wij zijn trots op onze unieke, eigen lijn hairextensions: de “Virgin” collectie van het prestigieuze merk Luxury Gold. Deze extensions worden exclusief door ons geïmporteerd en kenmerken zich door hun zijdezachte textuur. Door de hoogwaardige kwaliteit van het haar zijn deze extensions meerdere keren te hergebruiken zonder verlies van hun natuurlijke uitstraling. In onze luxueuze salon, gelegen in het hart van Breda, hebben wij een uitgebreide voorraad van deze uitzonderlijke Virgin extensions, beschikbaar in diverse lengtes variërend van 30 tot 60 cm.

 

Duurzaamheid en onderhoud

Onze Nanoring extensions zijn ontworpen om een lange draagtijd te garanderen. Gemiddeld blijven ze 8 tot 10 weken perfect zitten. Uw eigen haar groeit natuurlijk gedurende deze periode, waardoor de nanoringen en bevestigingen mee naar beneden verschuiven. Na ongeveer 8 tot 10 weken adviseren wij een herpositionering of vervanging. De kosten voor het uithalen bedragen €0,45 per plukje en het inzetten €0,80 per plukje kost. Voor een volledige service, inclusief het uithalen, ontwarren, controleren en opnieuw inzetten van de extensions, betaalt u dus €1,25 per plukje. Bij deze service is ook een styling en bijknippen indien nodig inbegrepen, zodat uw haar weer helemaal in model is.

 

Veiligheid en gezondheid van uw haar

Nanoring extensions zijn volkomen veilig voor uw eigen haar, mits professioneel aangebracht en verwijderd. In feite hebben wij geconstateerd dat uw natuurlijke haar vaak sterker, voller en gezonder wordt na het dragen van onze extensions. Wij hebben een uitgebreide fotogalerij als bewijs dat uw eigen haar na het gebruik van onze extensions daadwerkelijk verbetert.

 

Voordelen van nanoring extensions

Nanoring extensions komen met een veelvoud aan voordelen:

  • Ze zijn minder zichtbaar en voelbaar dan traditionele microring extensions.
  • Er komt geen hitte of chemicaliën zoals bij wax aan te pas.
  • De extensions zijn uiterst betrouwbaar en blijven goed zitten. 
  • Dankzij de superieure kwaliteit zijn de extensions herbruikbaar.
  • Uw eigen haar profiteert door sterker en gezonder te worden.

Wij nodigen u van harte uit in onze salon om deze geweldige ervaring zelf te ontdekken.

Blogs

& Nieuws

Wil jij alles weten over het laatste extensions ontwikkelingen, aboneer je dan op onze nieuwsbrief.

Wat kosten hairextensions?

Wat kosten hairextensions?

De wens voor prachtig lang haar is universeel, maar als het gaat om de realisatie van die droom, spelen kosten vaak een cruciale...

Afgebroken haar: tips!

Afgebroken haar: tips!

Afgebroken haar kan een echte nachtmerrie zijn voor wie droomt van weelderige, gezonde lokken. Gelukkig zijn er tal van...