Over ons

hairextension salon in Breda

Ben je op zoek naar een hairextension salon in Breda of omstreken? Dan ben je bij Extensions zetten Breda aan het juiste adres! Wij zijn iedere werkdag geopend en maken ook tijd vrij in de avonduren en weekenden voor de hard werkende onder ons. Wij werken met diverse en flexibele  professionals in de salon waardoor je bij ons altijd op korte termijn een afspraak kunt realiseren. Want als een vrouw eenmaal iets wil, dan liever gisteren dan vandaag! 

  • Flexibele Openingstijden: Beschikbaar tijdens werkdagen, avonduren en weekenden, ideaal voor de hardwerkenden.
  • Professioneel Team: Inzet van diverse en flexibele professionals voor hoogwaardige service.
  • Snelle Afspraak Mogelijkheid: Altijd op korte termijn een afspraak mogelijk, rekening houdend met de wensen van de klant.
  • Gespecialiseerd in Extensions: Expertise in het zetten van hairextensions van hoge kwaliteit.
  • Klantgerichte Service: De wens van de klant staat centraal – “gisteren dan vandaag” mentaliteit.

Jamie

Ik ben Jamie, de eigenaresse van Extensions Zetten Breda. In 2019 ben ik gestart met het plaatsen van extensions, nadat ik zelf de impact van deze transformatie had ervaren. Na het volgen van een intensieve opleiding tot extensionspecialist, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. De overweldigende resultaten van extensions hebben mijn passie voor dit vak aangewakkerd.

Extensions zetten is voor mij niet zomaar een vak; het is mijn passie. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg, of het nu gaat om het verwezenlijken van droomkapsels of het bieden van emotionele ondersteuning aan vrouwen die met ziekte hebben gestreden. De diversiteit in mijn werk houdt elke dag boeiend. Bovendien ben ik mijn diensten gaan uitbreiden door het aanbieden van opleidingen en cursussen, wat mijn werk nog gevarieerder maakt.

Mijn doel is altijd een direct en prachtig resultaat te bereiken bij elke behandeling. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in onze salon, waar je de gezellige sfeer kunt ervaren en we samen jouw droom werkelijkheid kunnen maken.

Kubra

Ik ben Kubra en werk al enkele jaren als extensionspecialist bij Extensions Zetten Breda. Na het volgen van verschillende opleidingen wist ik niet precies wat ik wilde doen, totdat extensions zetten op mijn pad kwam. Dit bleek mijn ware passie te zijn. Mijn reputatie kenmerkt zich door mijn luisterend oor en mijn vermogen om met de klant mee te denken. Elke dag verlaat ik de salon tevreden, wetende dat ik mooie resultaten heb behaald.

Het werken als extensionspecialist brengt mij dagelijks plezier, en ik hoop nog veel vrouwen gelukkig de salon te zien verlaten. Overweeg je binnenkort langs te komen? Ik sta open voor al jouw wensen en samen streven we naar een prachtig resultaat waar je lang van zult genieten!

Laura

Ik ben Laura, extensionsspecialist bij Extensions Zetten Breda. Mijn reis begon met een cursusdag om te ontdekken of ik me wilde specialiseren in dit vak. Direct na deze cursusdag wist ik dat extensions zetten mijn passie is en dat ik dit wilde nastreven. Ik ben meteen gestart met een interne opleiding bij Extensions Zetten Breda. Na het succesvol afronden van mijn opleiding werk ik nu twee dagen per week bij Extensions Zetten Breda. Bovendien heb ik mijn eigen salon geopend in Eethen, dichtbij Den Bosch, waar ik mensen verwelkom voor het plaatsen van extensions.

Mijn werk is meer dan een baan; het is mijn passie. Ik voel me supergelukkig dat ik dit geweldige vak mag uitoefenen en elke dag dames blij mag maken met hun nieuwe look! Ik kijk er echt naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij Extensions Zetten Breda of in mijn eigen salon in Eethen!

Blogs

& Nieuws

Wil jij alles weten over het laatste extensions ontwikkelingen, aboneer je dan op onze nieuwsbrief.

Wat kosten hairextensions?

Wat kosten hairextensions?

De wens voor prachtig lang haar is universeel, maar als het gaat om de realisatie van die droom, spelen kosten vaak een cruciale...

Afgebroken haar: tips!

Afgebroken haar: tips!

Afgebroken haar kan een echte nachtmerrie zijn voor wie droomt van weelderige, gezonde lokken. Gelukkig zijn er tal van...