Calculator

Ben je benieuwd naar de prijs voor Hair extensions?

Via onze handige calculator krijg je meteen een beeld wat de kosten zijn voor jouw behandeling. Vul in of je alleen volume wilt of ook een haarverlenging, vervolgens kies je je eigen haardikte en daarna de gewenste lengte. De calculator geeft je gratis en direct een schatting voor jouw kostenplaatje!

Onder de calculator staan ook de prijzen per plukje, verwijderen en omhoogplaatsen vermeld. 

Bereken de prijs

30
Total€ 
LengtePrijs per plukje
30 cm€2,50 per plukje
40 cm€2,80 per plukje
50 cm€3,30 per plukje
60 cm€3,90 per plukje

De prijzen zijn all-in; dus inclusief haren, inzetten, knippen, stylen… en koffie/thee. Hoeveel plukken je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar; reken erop dat je voor een echte haarverlenging gemiddeld ongeveer 125-150 plukken nodig hebt, bij dun haar zou het iets minder kunnen zijn en bij dik haar wat meer. Wij werken met een minimum van 50 stuks. Wanneer je minder plukjes wilt wordt hiervoor een toeslag gerekend tot 50 plukjes. 

  • Inzetten van losse extensions die eerder bij ons gekocht zijn €1,10 per pluk.
  • Uithalen van extensions die door ons ingezet zijn: € 0,45 per pluk 
  • Omhoog plaatsen van nanoring extensions; €  1,35 per pluk (deze prijs is voor het uithalen van de extensions, controleren van het haar, dode punten verwijderen, opnieuw inzetten van de extensions en bijknippen).

Verder worden er in de salon allerlei verzorgingsproducten verkocht zoals shampoo, serum, borstels enzovoort. Wil je nu al graag producten bestellen of ben je al bij ons geweest en wil je iets bestellen? Bestel ze dan gemakkelijk via onze webshop!